© RM Relining AB   |   Mätarvägen 14, 19637 Kungsängen, 08-41951968   |   Orgnr 559024-5527   |   info@rmrelining.se   | Sitemap

Trygga_Företag_Logotyp.png

Relining eller stambyte

RM relning reco.png

Funderar ni på om ni behöver relining eller stambyte? Vi på RM Relining & Bygg AB har lång erfarenhet av rivningsfria renoveringar av alla typer av avlopp, rör och ledningar.

 

Mellan Relining eller stambyte är en reling en bättre lösning, billigare och framför allt smartare lösning.

Med tanke på hur mycket arbeta det innebär att riva, byta ut ett gammalt rör och sedan återställa väggar och tak runt omkring, så blir det ofta betydligt billigare att låta det uttjänta röret ligga kvar och istället relina röret, istället för att byta det.

Om man räknar in alla kostnader för :

  • rivning,

  • byte av rör,

  • återställning,

  • material,

  • hyra av t ex grävmaskiner

 

och om vi får välja mellan relining eller stambyte så tycker vi att det förstnämnda alternativet är det bästa och vad ska man välja relining eller stambyte?

Många frågar sig om man ska välja relining eller stambyte.

Relining har många fördelar jämfört med traditionell rörrenovering, bland annat är metoden snabbare, mindre störande för boende och de som befinner sig i fastigheten, ofta billigare och bättre för miljön samt innebär ett mindre ingrepp i fastigheten än andra metoder. Läs mer om fördelarna under rubriken "Fördelar med relining / rörinfordring" 

 

Det viktigaste för oss är att göra våra kunder nöjda oavsett om ni väljer relining eller stambyte, och det gör vi genom att utföra tjänster av hög kvalitet som slutförs inom överenskomna tidsramar och till ett konkurrenskraftigt

pris.

Vi är mycket flexibla och arbetar även kvällar och helger när så behövs för att kunna uppfylla våra kunders önskemål och behov

 

 

Vi genomför stora och små projekt för alla typer av kunder, som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata, kommunala och statlig företag och fastighetsägare. Vi arbetar i hela Stockholms län och i resten av Mälardalsområdet. 

 

Relining eller stambyte kontakta oss så hjälper vi er att se vad ni behöver.

 
 
 
RENSNING

 

När det inte räcker att spola avloppen för att få bort stopp, så krävs mekanisk rensning med kedjor och andra verktyg för att få bort stoppet.

 
 
 
SPOLNING

 

Det första man gör när det är stopp i avloppet är att försöka spola bort stoppet med hjälp av hett vatten under högt tryck

 

 
 
 
RÖRINSPEKTION

Filmning av rören invändigt görs för att kunna fastställa skicket och funktionen på de befintliga rören samt för att kunna upptäcka orsaken till stopp eller andra problem.