© RM Relining AB   |   Mätarvägen 14, 19637 Kungsängen, 08-41951968   |   Orgnr 559024-5527   |   info@rmrelining.se   | Sitemap

Trygga_Företag_Logotyp.png

TRYGGHET

GARANTIER

Som kund hos RM Relining & Bygg AB skall man alltid kunna känna sig trygg och veta att att man fått högkvalitativa tjänster utförda på ett korrekt och säkert sätt, både idag och i framtiden. Vi använder endast material av högsta kvalitet och arbetar med beprövade metoder och arbetssätt för vår relining och övriga tjänster, så vi är trygga i att alltid kunna lämna 5 års garanti på utförd relining med strumpmetoden och lösplastmetoden/sprutmetoden.

FÖRSÄKRINGAR

Utöver långtgående garantier så har vi även en entreprenadförsäkring upp till 1 miljon i försäkrat värde samt företagsförsäkring med ansvarsförsäkring som täcker eventuella person- och sakskador vi skulle orsaka till ett värde upp till 10 miljoner kronor, vilket så klart innebär en stor trygghet för Dig som kund!

FRÅGOR

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren som man som kund kan ha om vårt företag, ROT, de tjänster vi utför samt vad dessa tjänster innebär. Om ni har en fråga som inte besvaras här, vänligen kontakta oss så skall vi besvara Er fråga så fort som möjligt.

SÄKERHET OCH KVALITÉ

ID06

Alla våra medarbetare bär alltid sitt ID06 kort under arbetstid och skall kunna visa upp detta på begäran från t ex våra kunder. ID06 är ett identifikationskort för de som arbetar inom byggbranschen och används även för att registrera närvaro på de projekt där personalliggare är obligatoriskt.

Egenkontroller

När vi utför arbete så upprättar vi alltid egenkontroller, som är en checklista där man kontrollerar att man genomfört alla arbetsmoment på ett korrekt sätt. Egenkontrollerna lämnas alltid över till kunden efter slutfört arbete.

 

Backup på bilder och filmer

Vi gör regelbundet backuper av de bilder och filmer som tas för dokumentera utfört arbete. Back upen sparas i minst 3 år efter utfört arbete. Inspektionsfilmer som blir resultatet av rörinspektion/rörfilmning överlämnas alltid tillsammans med skriftligt protokoll till kunden efter slutfört arbete.

INTYG