© RM Relining AB   |   Mätarvägen 14, 19637 Kungsängen, 08-41951968   |   Orgnr 559024-5527   |   info@rmrelining.se   | Sitemap

Trygga_Företag_Logotyp.png

Byta stammar relining

RM relning reco.png

Hej söker ni efter ett företag som kan byta stammar relining? Vi på RM Relining & Bygg AB har lång erfarenhet av rivningsfria renoveringar av alla typer av avlopp, rör och ledningar och kan byta stammar relining teknik.

 

Byta stammar relining teknik även kallad rörfodring har två metoder, strumpmetoden eller lösplatsmetoden/sprutmetoden.

På RM Relining & Bygg AB kan erbjuda våra kunder båda metoder.

 

  • Strumpmetoden

Denna metod för att göra rörrenoveringen, som ibland även kallas rör-i-rör-metoden eller en metod för rivningsfri rörrenovering, innebär att man skjuter in en strumpa som är indränkt i epoxy i det gamla och rengjorda röret.

 

  • Lösplastmetoden eller sprutmetoden

Sprutmetoden innebär att istället för att skjuta in en färdig strumpa som bildar ett nytt rör inuti det gamla, så sprutar man en beläggning på insidan av det gamla röret, som bildar ett nytt rör när det torkat

 

Att byta stammar relining har många fördelar kontakta oss så berättar vi mera.

 

Byta stammar relining är ett bra val. Vi garanterar att det är ett smart val och gör det mycket bättre för boende under perioden vi byta stammar relining.

Jämfört med traditionella metoder för att renovera enstaka rör eller hela rörsystem som innebär att de de befintliga rören måste rivas bort och ersättas med nya, så har reliningen / rörinfordringen.

Byta stammar relining fördelar:

  • Det går snabbare

  • Det är mindre störande för boende och de som vistas i fastigheten

  • Det blir ofta billigare

  • Det är bättre för miljön

  • Det innebär ett mindre ingrepp i fastigheten

Kombinationen av vår breda erfarenhet och spetskompetens gör att vi alltid kan hjälpa våra kunder att hitta de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna när det gäller problem med avloppssystemen och andra typer av rör och ledningssystem i alla typer av fastigheter

 

Vi genomför stora och små projekt för alla typer av kunder, som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata, kommunala och statlig företag och fastighetsägare. Vi arbetar i hela Stockholms län och i resten av Mälardalsområdet. 

 

Kontakta oss så berättar vi mera.

Varmt välkomma till oss RM Relining & Bygg AB!

 
 
 
RENSNING

 

När det inte räcker att spola avloppen för att få bort stopp, så krävs mekanisk rensning med kedjor och andra verktyg för att få bort stoppet.

 
 
 
SPOLNING

 

Det första man gör när det är stopp i avloppet är att försöka spola bort stoppet med hjälp av hett vatten under högt tryck

 

 
 
 
RÖRINSPEKTION

Filmning av rören invändigt görs för att kunna fastställa skicket och funktionen på de befintliga rören samt för att kunna upptäcka orsaken till stopp eller andra problem.