© RM Relining AB   |   Mätarvägen 14, 19637 Kungsängen, 08-41951968   |   Orgnr 559024-5527   |   info@rmrelining.se   | Sitemap

Trygga_Företag_Logotyp.png

Relining av stammar

RM relning reco.png

Hej vill ni veta mer om relining av stammar eller har ni några frågor om det så har ni verkligen hittat rätt!

 

Vi på RM Relining & Bygg AB har lång erfarenhet av rivningsfria renoveringar av alla typer av avlopp, rör ledningar och har lång erfarenhet av relining av stammar.

när vi utför relining av avloppsstammar är det viktigt för oss alla parter ska känna sig trygga med det att alla det utförda uppdraget så därför upprättar vi alltid egenkontroller, som är en checklista där man kontrollerar att man genomfört alla arbetsmoment på ett korrekt sätt. Egenkontrollerna lämnas alltid över till kunden efter slutfört arbete.


Innan man kan börja relining av stammar, så gör man en rörinspektion, dvs man filmar rören invändigt för att säkerställa skicket samt för att upptäcka eventuella skador och stopp.

 

För att kunna filma rören så måste man ofta göra rent dom först med hjälp av spolning eller mekanisk rensning. Att rören är helt rena invändigt innan man börjar relina är en förutsättning för ett gott slutresultat.

 

Vi utför relining av stammar.

På RM Relining & Bygg AB utför vi relining av stammar i toppklass.

Vi motto är att alltid se till att utföra ett jobb på smidigaste möjliga sätt utan att behöva riva mycket.

Jämfört med traditionella metoder för att renovera enstaka rör eller hela rörsystem som innebär att de de befintliga rören måste rivas bort och ersättas med nya, så har reliningen / rörinfordringen.

Fördelar med relining av stammar:

  • Det går snabbare

  • Det är mindre störande för boende och de som vistas i fastigheten

  • Det blir ofta billigare

  • Det är bättre för miljön

  • Det innebär ett mindre ingrepp i fastigheten

 

Så har ni några frågor om relining av avloppsstammar kontakta gärna oss på telefon så berättar vi gärna mer eller bokar ett möte.

 

Varmt välkomna till oss på RM Relining & Bygg AB!

 
 
 
RENSNING

 

När det inte räcker att spola avloppen för att få bort stopp, så krävs mekanisk rensning med kedjor och andra verktyg för att få bort stoppet.

 
 
 
SPOLNING

 

Det första man gör när det är stopp i avloppet är att försöka spola bort stoppet med hjälp av hett vatten under högt tryck

 

 
 
 
RÖRINSPEKTION

Filmning av rören invändigt görs för att kunna fastställa skicket och funktionen på de befintliga rören samt för att kunna upptäcka orsaken till stopp eller andra problem.