© RM Relining AB   |   Mätarvägen 14, 19637 Kungsängen, 08-41951968   |   Orgnr 559024-5527   |   info@rmrelining.se   | Sitemap

Trygga_Företag_Logotyp.png

Relining avloppsrör

RM relning reco.png

Hej har det blivit dags för eran fastighet att relining avloppsrör  detta behöver inte bli en lång bullrig dammig projekt.

RM Relining & Bygg AB tar hand om alla dina orosmoln när det kommer till relining avloppsrör.

Vi har tagit fram metoder som gör det mycket bättre och enklare att relining avloppsrör med hjälp av Relining-

Det finns många olika namn på tekniken som vi kallar för relining, t ex rörinfodring, rör-i-rör-metoden, rivningsfri rörrenovering, rivningsfritt stambyte etc. Det finns två metoder för relining, strumpmetoden och lösplatsmetoden/ sprutmetoden och vi på RM Relining & Bygg AB kan erbjuda våra kunder båda dessa metoder när du ska relining avloppsrör:

 

  • Strumpmetoden

Denna metod för att göra rörrenoveringen, som ibland även kallas rör-i-rör-metoden eller en metod för rivningsfri rörrenovering, innebär att man skjuter in en strumpa som är indränkt i epoxy i det gamla och rengjorda röret.

 

  • Lösplastmetoden eller sprutmetoden

Sprutmetoden innebär att istället för att skjuta in en färdig strumpa som bildar ett nytt rör inuti det gamla, så sprutar man en beläggning på insidan av det gamla röret, som bildar ett nytt rör när det torkat

 

 

Ett bra sätt att relining avloppsrör!

Om du vill förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem anlita oss att relining avloppsrör då kan garantera att ni kommer sova gott om nätterna .

 

Att relining avloppsrör med Relining är en bra lösning och ofta mycket billigare.

Med tanke på hur mycket arbeta det innebär att riva, byta ut ett gammalt rör och sedan återställa väggar och tak runt omkring, så blir det ofta betydligt billigare att låta det uttjänta röret ligga kvar och istället relina röret, istället för att byta det.

Om man räknar in alla kostnader för :

  • rivning,

  • byte av rör,

  • återställning,

  • material,

  • hyra av t ex grävmaskiner

 

Så oavsett om det gäller en relining avloppsrör eller en stambyte ser vi till att hjälpa er på bästa och snabbaste möjliga sätt.

 

Kontakta oss redan idag för ett möte som kommer en av våra mycket erfarna medarbetar ut och berättar hur vi kan hjälpar er relining avloppsrör.

Välkomna till oss på RM Relining & Bygg AB

 
 
 
RENSNING

 

När det inte räcker att spola avloppen för att få bort stopp, så krävs mekanisk rensning med kedjor och andra verktyg för att få bort stoppet.

 
 
 
SPOLNING

 

Det första man gör när det är stopp i avloppet är att försöka spola bort stoppet med hjälp av hett vatten under högt tryck

 

 
 
 
RÖRINSPEKTION

Filmning av rören invändigt görs för att kunna fastställa skicket och funktionen på de befintliga rören samt för att kunna upptäcka orsaken till stopp eller andra problem.